Opleiding Dekvloerenlegger

Opleiding Dekvloerenlegger

Dat vind ik mooi om te doen

Werk je graag met je handen én hou je er van iets moois te maken? Dan is het vloerenvak wat voor jou! Kies je voor de opleiding tot vloerenlegger dan krijg je bij Afbouwprofs een baangarantie. Je gaat 4 dagen werken en 1 dag naar school. Je verdient meteen een leerling salaris. En na afronding van je opleiding zijn er doorgroeimogelijkheden.

Kom overal over de vloer!

Als vloerenlegger werk je de ene dag in een bedrijfshal en kom je de volgende dag bij mensen thuis over de vloer. Nieuwbouw of renovatie, het is allemaal even leuk, vindt Afbouwprof Yaro. Je legt overal een super strakke vloer. En het is natuurlijk leuk dat je als vloerenlegger altijd kunt rekenen op een goed betaalde baan.

Wat leer je?

Vloeren zijn gemaakt van allerlei materialen. Dan gaat het niet om parket of vloerbedekking, maar om de laag die eronder zit. De dekvloerenlegger weet hoe hij deze vloeren moet aanbrengen en afwerken. In fabriekshallen, magazijnen of garages zijn speciale vloeren nodig. Deze vloeren moeten zeer slijtvast zijn, zeker met vorkheftrucks of olie. Of wat dacht je van een mozaïekvloer in een oud pand?

Waar?

Neem voor meer informatie over de locatie(s) contact op met Amanda Kruijsse via 06 25413141 of via amanda@afbouwprofs.nl

Ga naar kies MBO voor nog meer informatie.

Persoonlijk kennismaken?

Wil je liever op een ander moment kennismaken met jouw opleidingscoördinator bij Afbouwprofs? Dat kan! We maken graag een afspraak met jou (en je eventuele begeleider) voor een persoonlijke kennismaking. We leiden je rond op de vestiging en laten je zien dat je als Afbouwprof een echte mooimaker wordt.