Afbouwprofs zijn mooimakers

Afbouwprofs zijn mooimakers: zij leggen de basis voor de styling van een woning of een bedrijfspand. In de bouw zijn het de Afbouwprofs die mensen laten zien hoe de nieuwbouw of renovatie er echt uit komt te zien. Als vloerenlegger maak je een superstrakke vloer, als plafond- en wandmonteur creëer je ruimte en als stukadoor breng je een project tot leven. Als natuursteenbewerker zorg je voor onslijtbare herinneringen. NOA Opleidingsbedrijf Afbouw kan jou tot Afbouwprof opleiden. Werk jij graag met je handen? Meteen geld verdienen én baangarantie? Dan is deze vakopleiding echt iets voor jou.

Op deze locaties kun je Afbouwprof worden

Afbouwprofs opleidingslocaties

Afbouwprofs voordelen

√ Afwisselend werk
√ Je leert het vak in de praktijk
√ Je ziet direct resultaat van je werk
√ Goed salaris
√ Arbeidsovereenkomst
√ Uitstekende arbeidsvoorwaarden
√ Officieel erkend diploma
√ Banen voor het uitzoeken

In de afbouwsector is er volop werk! Vakmensen zijn er hard nodig. Hou jij er van om met je handen te werken, word dan ook een Afbouwprof. Dan is je toekomst verzekerd. En er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Als Afbouwprof verdien je een prima salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zo word je Afbouwprof!

Er zijn verschillende mogelijkheden om een echte Afbouwprof te worden. Afhankelijk van je vooropleiding kun je op niveau 1 of 2 starten aan een specialistische vakopleiding. Voordat je je inschrijft, doe je bij ons mee aan een introductie. Dan kan er samen met jou bekeken worden welke beroepsopleiding het beste bij jou past.

Welke vooropleiding?

  • Zonder vooropleiding, maar met een goede motivatie kun je na een intake bij een van onze Praktijkopleiders beginnen met de Entree-opleiding op niveau 1. 
  • Om te starten op de niveau 2 opleiding heb je minimaal een diploma van het VMBO of de Entree-opleiding nodig. Een bewijs dat je de eerste 3 jaren van de HAVO of het VWO goed hebt doorlopen is ook voldoende. 

We helpen je graag verder als je meer wilt weten. Vind jouw dichtstbijzijnde locatie hier, of vul het contactformulier in en dan hoor je van ons waar jij de opleiding kunt volgen die je wil doen.

Afbouwprofs meemaken

Kijkje nemen?
Wil je ontdekken wat een Afbouwprof nou precies doet? Meld je dan aan voor een open dag of een meeloopdag. Vanwege de Corona-maatregelen zijn er per vestiging bepaalde bezoekregelingen bedacht. Zo kan jij, eventueel met een begeleider, veilig kennis maken met de opleiding.

Persoonlijk kennismaken?

Wil je liever op een ander moment kennismaken met jouw opleidingscoördinator bij het NOA Opleidingsbedrijf Afbouw? Dat kan! We maken graag een afspraak met jou (en je eventuele begeleider) voor een persoonlijke kennismaking. We leiden je rond op de vestiging en laten je zien dat je als Afbouwprof een echte mooimaker wordt.

Mail Afbouwprofs
NOA Afbouwprofs